Webbshop

Handla när det passar dig och få gratis hemleverans inom delar av Östergötland när du handlar för över 150kr.   


Leverans till Linköping - Söndagar.
Leverans till Motala, Borensberg - Sista helgen i månaden.
Leverans till Norrköping - 1-3 vardagar/arbetsdagar.

>Second Chances är vårat nya koncept där vi säljer begagnade djurtillbehör till låga priser och där pengarna går till vår omplaceringsverksamhet.


Vi levererar till Valdemarsvik, Söderköping, Norrköping, Finspång och Linköping. 

Önskar ni vi skickar varorna till er går det självklart bra - fraktkostnad tillkommer. 


POPULÄRT HOS OSS!

Vi använder oss av papperssäck för ett mer hållbart hö och ett mer hållbart Sverige!
Säcken är tillverkad av dubbla papperslager med våtstarkt kraftpapper. Eventuell fukt i höet absorberas av pappret och dunstar bort, vilket leder till minskning av mögelsporer som lätt bildas i vanliga plastsäckar. Papperssäcken är tillverkad av miljövänlig och förnybar råvara.
Panta mig och få 15kr rabatt på dina höpåsar hos oss! När du använt slut på ditt hö från påsen, så sparar du påsen och lämnar in den hos oss och får då 15kr rabatt/per påse. Ett perfekt sätt att tänka på vår miljö men framförallt din kanins hälsa!

Bor ni i tex lägenhet och inte har möjlighet att förvara så mycket hö, halm etc, kontakta oss då så ordnar vi en mindre leverans som passar just erat hushåll.

Trasiga papperspåsar ersätts inte! 


Hemleverans i delar av Östergötland

Önskas hemleverans skriver ni er adress, telefonnummer samt om ni har någon portkod. Leveranserna sker oregelbundet. Lägger ni er leverans innan söndag sker er leverans kommande vecka annars kan vi inte garantera att er leverans kommer samma vecka. Är ni inte hemma när leveransen sker ställs den utanför dörren. Har ni pantpåsar att panta in lägger ni det på ett tort och synligt ställe utanför dörren. Ser vi inga påsar dras ingen rabatt och ni får panta dom vid nästa tillfälle. Önskas leverans av någon anledning vid en speciell tid kommer vi tillsammans överens om detta.

Vi erbjuder gratis hemleverans.
Vi levererar till Valdemarsvik, Söderköping, Norrköping, Finspång och Linköping.

Önskar ni att vi kommer till eran stad? Tex  Motala, Västervik eller Kisa? Kontakta oss då. Ni betalar enkelt eran beställning med swish när ni mottagit er leverans. Det går såklart även bra att betala med kort, faktura eller klarna.


Vi jobbar för friska och sunda djur och samtidigt tänker på vår miljö, därför försöker vi odla så mycket som möjligt ekologiskt/kravmärkt och av bästa kvalité.