För alltid hos oss

Omplacera din kanin för alltid hos oss


Vi strävar alltid efter djurens bästa och vill att dom ska ha det så bra som möjligt.

Gör det extra ont att omplacera din kanin?  
-Vi förstår er! Vi förstår att det inte alltid är ett lätt val. 

Vi får in många förfrågningar om djuret inte kan få bo kvar hos oss på vår gård då ni känner en trygghet hos oss och vår kunskap kring djuret. Vi är supertacksamma för förtroendet och vill såklart alltid möta upp er kunders önskemål. Nu kommer ni ha möjlighet att lämna in er kanin på livstidsomplacering på vår gård. Det betyder att djuret kommer bo ett långt och lyckligt liv hos oss. Vi erbjuder ett stort inhägnat område för din/dina kaniner med mycket aktivitet och såklart daglig omvårdnad för djuret. Alla kaniner som lämnas här bor i grupp i hägnet. Här får kaninen chans att få utlopp för alla sina behov. Vi står för alla omkostnader kring djuret så som vetrinärvård, foder osv. Denna typ av omplacering ger er möjlighet att kunna komma och hälsa på djuret. När ni lämnar in erat djur för en för alltid omplacering hos oss lämnar ni över äganderätten och beslutfattandet kring djuret. Djur som är lämnade på en för alltid omplacering går inte att få eller köpa tillbaka. 

Omplaceringen kommer att gå till på samma vis som vanligt vid en omplacering via oss, men det skiljer sig lite. Förutom att kaninen kommer få bo kvar hos oss på livstid så ställer vi andra krav på dig som lämnar kaninen hos oss.

•Kaninen ska vara kastrerad.
•Kaninen ska vara vaccinerad med Nobivac® Myxo-RHD PLUS
•Kaninen ska ha tagit ett negativt kollamasken prov.


Intyg krävs för samtliga punkter.

Att lämna din kanin på livstid här kostar 3900kr.

Önskar ni att vi ordnar med kastrering, vaccinering och kollamasken prov tillkommer den kostnaden. - Se nedan i kontaktformuläret.


Ni kan enkelt betala med Klarna hos oss och lägga upp betalningen som det passar er!

Många av er har redan träffat våran älskade Ellie som bor här på gården. 
-Gör som Ellie, checka in här för alltid!


Skicka in er ansökan

Inget svar? Kolla eran skräppost eller ring oss!