Omplaceringsdjur

Här hittar du omplaceringsdjur som söker nya för alltid hem.   

Det går självklart bra att hyra kanin innan ni bestämmer er. 

Alla kaniner som säljs från oss är chipmärkta och du som ny ägare ska registrera er/era kaniner i Sveriges kaninvälfärdsförening.

Vi har alltid kaniner och andra djur inne som söker nya hem men vi har inte möjlighet att fotografera alla. Vi ser gärna att ni mailar oss och berättar vad ni söker och vad för hem ni har att erbjuda så  bokar vi in ett besök där ni kommer att får träffa dom vi tycker kan passa er familj och så att ni får en egen bild själva av djuret. 

Så hur fungerar en adoption via oss?

När ni väljer att adoptera en ny familjemedlem via oss får ni inte bara kunskap kring djuret utan också livslång support vilket vi tycker är viktigt!
Inga frågor är för dumma.

Vi har som krav på er som adopterar kanin från oss att ha den frigående/ett rum eller i stort hägn utomhus. För er som adopterar mindre djur så som gnagare ska det vara stor bur/utrymme. Och för er som adopterar fågel gäller detsamma med stor fin voljär alt att få flyga fritt varje dag. 

När ni kontaktar er för att hitta en ny familjemedlem önskar vi information om vad ni erbjuder samt bild på tilltänkt utrymme. Det går såklart bra att fråga oss om idéer osv. 

Vi vill att ni som adopterar djur från oss ska känna er bekväma även på hemmaplan.

>Vi erbjuder dig som adopterar kanin från oss gratis konsultation med ihopsättning via telefon och 10% på ord. pris om ni vill lämna in dom här för ihopsättning.

>5% rabatt på första beställningen av foder.