Om mig

Om mig

Cecilia heter jag som ligger bakom Smådjursgård.
Jag är 28 år & bor med min son på en gård i Ringarum, Östergötland. Jag brinner för djur och har haft djur omkring mig hela mitt liv. Jag besitter 17 års kunskap & erfarenhet av kaninuppfödning. Min första kanin fick jag när jag var 5 år gammal och sedan har det bara fortsatt. 
För mig kommer djuren alltid i första hand!

Jag har avlat renrasigt på dvärgvädur men även andra raser i flera år. Jag har fött upp i första hand som sällskap men även för utställning. 2022 valde jag att sluta med uppfödning för utställning och endast koncentrera mig på omplaceringen och inackorderingen.

Jag driver verksamhet för omplacering & inackordering utav kaniner & gnagare sedan 2019. Självklart har jag tillstånd för att driva denna verksamhet från länsstyrelsen & Jordbruksverket inom Djurskyddslagen.

Vi är glada över att säga att vi driver Sveriges största hotell för smådjur med kvalité före kvantitet med stora utrymmen för ditt djur! 

>Vi är även utbildade chipmärkare för katt , kanin, iller och hund. 
>Utbildade inom kanin och katt.
>Uppfödarnummer: Z71 
> Registrerad kattrasuppfödare 

Vill du komma i kontakt med mig? Klicka här!


För alla kaniners rätt till ett bra liv

Sveriges Kaninvälfärdsförening är den första föreningen av sitt slag i Sverige. Vi värnar om alla tamkaniners rätt till att leva ett stimulerande och lyckligt kaninliv. Välkommen att surfa runt på deras sajt och bli medlem, för alla kaniners bästa!

Jag stöttar- gör du?