Om mig

Om mig

Cecilia heter jag som ligger bakom Smådjursgård.
Jag är 28 år & bor med min son på en gård i Ringarum, Östergötland. Jag brinner för djur och har haft djur omkring mig hela mitt liv. Jag besitter 17 års kunskap & erfarenhet av kaninuppfödning. Min första kanin fick jag när jag var 5 år gammal och sedan har det bara fortsatt. 
För mig kommer djuren alltid i första hand!

Jag har avlat renrasigt på dvärgvädur men även andra raser i flera år. Jag har fött upp i första hand som sällskap men även för utställning. 2022 valde jag att sluta med uppfödning för utställning och endast koncentrera mig på omplaceringen och inackorderingen.

Jag driver verksamhet för omplacering & inackordering utav kaniner & gnagare sedan 2019. Självklart har jag tillstånd för att driva denna verksamhet från länsstyrelsen & Jordbruksverket inom Djurskyddslagen.
2023 startade vi även vårat nyöppnade katthotell!


Vi är glada över att säga att vi driver Sveriges största hotell för smådjur med kvalité före kvantitet med stora utrymmen för ditt djur! 

>Vi är även utbildade chipmärkare för katt , kanin, iller och hund. 
>Utbildade inom kanin och katt - smådjur.
> Registrerad kattrasuppfödare 

Vill du komma i kontakt med mig? Klicka här!


För alla kaniners rätt till ett bra liv

Sveriges Kaninvälfärdsförening är den första föreningen av sitt slag i Sverige. Vi värnar om alla tamkaniners rätt till att leva ett stimulerande och lyckligt kaninliv. Välkommen att surfa runt på deras sajt och bli medlem, för alla kaniners bästa!

Jag stöttar- gör du?