Smådjurshotell


Smådjurshotell Kanin


Ska du ut & resa men inte har någon som kan ta hand om din kanin eller gnagare, - Lugn, vi hjälper dig!

Här kan du tryggt lämna din kanin eller gnagare till välutbildad personal & njuta av din semester.

>Fyll i din intresseanmälan längst ned på sidan

Hur går det till?

Du kontaktar mig och meddelar vilka dagar du önskar hjälp med din kanin. Efter överenskommelse så lämnar du sedan kaninen här. Kaninen kommer få daglig tillsyn, nytt fräscht vatten flera gånger om dagem och fri tillgång till hö. Utfodring sker 3 gånger per dag och toalådorna städas varje dag.

Äter kaninen pellets behövs det skickas med så kaninen får det foder den är van vid. Köper ni pellets ur våran butik ingår det i vistelsen. Här bor kaninerna i kaninstall. Utevistelse erbjuds endast till dig som kan uppvisa ett negativt provresultat av kollamasken prov. Provresultatet får högst vara 3 veckor gammalt och inga förändringar för kaninen får ha skett efter detta. Detta pga. risker för smittor. Mer om hur du enkelt tar provet hemma kan du läsa här!


Jag rekommenderar att du vaccinerat din kanin med Nobivac® Myxo-RHD PLUS, men det är inget krav för att ha din kanin inackorderad här. 

Vill ni se hur kaninerna bor hos oss så klicka här!


Kallstall

Vårat kallstall håller någon högre temperatur än utomhus. Bor din kanin ute på sommaren/vintern rekommenderar vi vårat kallstall. På sommarhalvåret kan även inomhuskaniner bo i vårat kaninstall då temperaturerna inte skiftar så mycket.

・Boxplats 85:-/dag/kanin.
・Lyxbox 125:- /dag/kanin

Så vad är skillnaden på  boxplats och lyxbox?

Vår minsta boxplats är 3,5kvm och passar kaniner 0-3,5kg men såklart är dom godkända för även jätte raser. Vår minsta lyxbox är 7kvm och passar jätte raser bäst eller kaniner som är vanna vid att tex skutta fritt inne.

Varmstall

Bor din kanin inne på vintern och ni önskar inackordering mellan September- Maj rekommenderar vi att ni väljer en varmstall plats så temperaturer inte skiljer så mycket mot vad kaninen är van vid. 
Sommartid kan man välja denna plats om man vill ha en svalare temperatur då vi enkelt kan reglera temperaturen i denna byggnad.

・Standardplats 95:-/dag/kanin
・Boxplats 135:-/dag/kanin

Standardplats 80x160
Boxplats 4kvm


Önskas utevistelse-
Vid utevistelse tillkommer en avgift på 30kr/dag vid utgång. Kaninen/kaninerna släpps då ut på morgonen och in på kvällen. Detta pga. säkerhetsskäl.   

Hos oss är alla kaniner välkomna oavsett vikt eller storlek! Vi har en plats för alla! 

ÖPPET ÅRET
 RUNT!

I priset ingår:

✰ Daglig tillsyn
✰ Fri tillgång till nytt fräscht vatten
✰ Fri tillgång till kvalitetshö

✰ Färskt gräs (sommarhalvåret)  
✰ Grenar 
✰ Boxplats
✰ Strö & bomatrial /mattor
✰ Regelbunden städning
✰ Aktivering / miljöberikning
✰ Daglig omvårdnad & kärlek 
✰ Grävlåda

Varje lördag och söndag bjuds det på grönsakstallrik/godistallrik om din kanin är inackorderad här.>Vid akut eller sen inkommen bokning där man önskar checka in inom 24h tillkommer ett tillägg på 200kr. <


Tillägg ni kan välja till -

>Bonding

Vi erbjuder bonding av era kaniner. 
Vi har stor och lång kunskap om att sätta ihop individer med varandra. Här kan du tryggt och enkelt lämna in dina kaniner för att få dom att fungera tillsammans. Vi rekommenderar att ha dom inne minst 2 veckor. Vi lämnar inga garantier på ihopsättningen då alla individer är olika och kräver olika lång tid. Vi ansvarar inte för skador men är såklart med under ihopsättningen av djuren. Det är viktigt att du som kaninägare även sköter er hemläxa ni får av oss hur ni ska förbereda för en lugn och trygg plats på hemmaplanen. 

1500:-/vecka 2 
st individer
2000:-/vecka 3 st individer
2500:-/vecka 4 st individer

>Chipmärkning

Vi hjälper er att chipmärka er kanin.
Denna punkt är så viktig för oss på Cecilias smådjursgård.

Vi vill att det ska bli lag på att även chipmärka kaniner så att fler vanvårdade kaniner minskar. Alla kaniner som säljs av oss kommer från och med 2023 att vara chipmärkta när dom lämnar vår gård. Har ni en kanin hemma som ni önskar chipmärka?
Vi kommer hem till er och chippmärker men det går också bra att komma till vår gård. Vi chipmärker kaninen och registrerar den i vårat egna register men också i Svergies Kaninvälfärdsförenings register.

Har du en redan chipmärkt/märkt kanin går det bra att registrera den i vårat register - 50kr/Kanin

Hjälp oss att jobba för detta mål!

Vad kostar det att chipa erat djur hos oss? Endast 460kr

Erbjudnade för er som inackorderar hos oss - 290:-

>Övriga tjänster 

För dig som inackorderar er kanin hos oss erbjuder vi våra övriga tjänster till rabatterat pris.

Kloklippning 45:-/Kanin Ord. 65:-
Pälsvård 149:-/Kanin  Ord. 189:- (Önskar ni endast borstning - 55:-)
Hälsokontroll 99:-/Kanin Ord. 159:-


>Läs igenom noggrant bokningsvillkor i PDF filen här nedan, när ni skickar in er bokningsförfrågan gokänner ni att ni tagit del av all den information som står i den!<


Vida har checkat in i sin box
Vida har checkat in i sin box
Hos oss kan ni välja att betala eran vistelse med Klarna vid incheckningen.

INTRESSEANMÄLAN
Vi garanterar svar inom 48 timmar- Har du inte fått svar? Vänligen kolla din skräppost eller ring oss på 0725131090! Kontrollera innan ni skickar formulläret att mailadressen är korrekt ifylld!