Fodersortiment

Vårat Fodersortiment

Kravmärkt Hö

Vårt fina ekologiska och kravmärkta hö är skördat på bästa vis på vår granngård. Höet packas i våra kravmärkta papperssäckar för bästa hållbara kvalité.
Säckarna ligger på 125L. 

165kr 

Pantar du säcken efter användning betalar du endast 150kr/säck 

OBS!! 
Pga rådande höbrist måste även vi öka priset på vårat hö då vårat pris har dubblats i inköp. Tänk på att gratis hemleverans fortfarande ingår i priset!

Kravmärkt Havre

Vårt ekologiska och kravmärkta havre är skördat på bästa tänkbara sätt på vår granngård. Havren packas i papperssäck.

5kg- 60kr
15kg-115kr


Kravmärkt vete

Vårt ekologiska och kravmärkta vete är skördat på bästa tänkbara sätt på vår granngård. Veten packas i papperssäck.

5kg- 65kr
15kg-130kr


Halm

Halmen är vetehalm och är skördat på en gård i trakten. Superfin halm av bästa kvalité. 


70L -60kr
110L -95kr

Kvistar

Kvistar klipps efter säsong från olika trädslag och vi levererar det som vi har inne för perioden.

Nu under vinter erbjuder vi asp som vi torkat med löven på under midsommar. Super bra för att motverka visa sjukdomar hos kaniner.

Vi erbjuder även tall, gran och En. Barren innehåller mängder med vitaminer för kaninerna. 

35kr/knippe

Hampaströ

Hampaströ en återväxande naturfiber som odlas ekologiskt och kan komposteras. Hampaströ medför ingen egen doft och hjälper till att minimera oönskad lukt. Dessutom är det dammfritt.

30L - 95kr

Spån

Spån till burunderlag.

30L - 75kr
60L - 129kr

Pellets

Pellets för kanin, packas i 2 kg eller 5kg påsar. Utan massa tillsatt socker som inte gör ditt djur gott.


2kg- 75kg
5kg- 139kr

Torkade ekologiska Äpplebitar

Våra egentorkade ekologiska äpplebitar. Perfekt godis till din kanin/gnagare.

30g- 39kr

Critical care Anis

Critical care med anis smak. Konvalescensfoder som ges till växtätande djur vid sjukdom, operation,undernäring eller när djuret av någon anledning inte vill äta den vanliga maten. Alltid bra att ha hemma och kan förvaras i frysen för bästa hållbara kvalié.


En påse 36g - 87krPOPULÄRT HOS OSS!

Vi använder oss av papperssäck för ett mer hållbart hö och ett mer hållbart Sverige!

Säcken är tillverkad av dubbla papperslager med våtstarkt kraftpapper. Eventuell fukt i höet absorberas av pappret och dunstar bort, vilket leder till minskning av mögelsporer som lätt bildas i vanliga plastsäckar. Papperssäcken är tillverkad av miljövänlig och förnybar råvara.
Panta mig och få 15kr rabatt på dina höpåsar hos oss! När du använt slut på ditt hö från påsen, så sparar du påsen och lämnar in den hos oss och får då 15kr rabatt/per påse. Ett perfekt sätt att tänka på vår miljö men framförallt din kanins hälsa!


Bor ni i tex lägenhet och inte har möjlighet att förvara så mycket hö, halm etc, kontakta oss då så ordnar vi en mindre leverans som passar just erat hushåll.


Trasiga papperspåsar ersätts inte! 


Hemleverans

Önskas hemleverans skriver ni er adress, telefonnummer samt om ni har någon portkod. Leveranserna sker oregelbundet. Lägger ni er leverans innan söndag sker er leverans kommande vecka annars kan vi inte garantera att er leverans kommer samma vecka. Är ni inte hemma när leveransen sker ställs den utanför dörren. Har ni pantpåsar att panta in lägger ni det på ett tort och synligt ställe utanför dörren. Ser vi inga påsar dras ingen rabatt och ni får panta dom vid nästa tillfälle.  Önskas leverans av någon anledning vid en speciell tid kommer vi tillsammans överens om detta.

Vi erbjuder gratis hemleverans vid beställning över 150kr.
Vi levererar till Valdemarsvik, Söderköping, Norrköping, Finspång, Motala, Borensberg och Linköping. 

Önskar ni att vi kommer till eran stad? Tex. Västervik eller Kisa? Kontakta oss då. Ni betalar enkelt eran beställning med swish när ni mottagit er leverans. Det går såklart även bra att betala med klarna. 


Vi jobbar för friska och sunda djur och samtidigt tänker på vår miljö, därför försöker vi odla så mycket som möjligt ekologiskt/kravmärkt och av bästa kvalité.


Critical Care med Anis smak. Alltid bra att ha nära till hands! 


Ni kan även handla dygnet runt i vår självbetjäning på gården. Ni plockar era varor och swishar enkelt med QR-koden på väggen.